Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
尤翠玲
Yau Chui-Ling  ♀
Aliases:  游翠玲





 
Filmography (1977-1983)
 
  演員 (27 films)
    金玉良緣紅樓夢 (1977) ... 晴雯
    笑傲江湖 (1978) ... 藍鳳凰
    南少林與北少林 (1978) ... 小玲
    淫獸 (1978)    
    倫文敘與沙三少 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    梁天來 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    奇門怪招爛頭蟀 (1979)    
    一膽二力三功夫 (1979)    
    大大小小一家春 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    邪 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    大毛見小毛 (1981) ... 林珍珍
    飛屍 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 阿珍
    書劍恩仇錄 (1981)    
    俠客行 (1982) ... 侍劍
    邪咒 (1982) ... 小玉
    八十二家房客 (1982)    
    日劫 (1983)    
    武林聖火令 (1983) ... 袁紫鳳
    鹿鼎記 (1983)