Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃玉郎
Tony Wong Yuk-Long  ♂



 
Filmography (1979-2015)
 
  故事 (2 films)
    龍虎門 (1979)    
    龍虎門 (2006)    
  導演 (1 film)
    龍虎門 (1979)    
  演員 (9 films)
    A計劃續集 (1987)    
    97家有囍事 (1997)    
    辣椒教室 (2000)    
    新警察故事 (2004) ... 羈留室警員
    龍虎門 (2006) ... 奇俠
    家有喜事2009 (2009) ... 黃玉郎
    八星報喜 (2012) ... 黃老闆
    男人如衣服 (2012)    
    我們停戰吧 (2015)    
  執行監製 (1 film)
    我們停戰吧 (2015)    
  編劇 (1 film)
    龍虎門 (1979)    
  出品人 (4 films)
    龍虎門 (1979)    
    行錯姻緣路 (1984)    
    我願意 (1985)    
    我們停戰吧 (2015)