Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳韻文
Joyce Chan Wan-Man  ♀
 
Filmography (1974-1995)
 
  故事 (2 films)
    鬼眼 (1974)    
    雪兒 (1984)    
  配樂 (1 film)
    愛殺 (1981)    
  演員 (1 film)
    有你無你 (1980)    
  場記 (1 film)
    鬼眼 (1974)    
  編劇 (12 films)
    瘋劫 (1979)    
    牆內牆外 (1979)    
    撞到正 (1980)    
    愛殺 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    公子嬌 (1981)    
    烈火青春 (1982)    
    女人檔案 (1982)    
    第一次 (1983)    
    錯愛 (1994)    
    正乞兒!! (1994)    
    南京的基督 (1995)