Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
怡紅生
Yi Hung-Sang
Aliases:  余寄萍
 
Filmography (1937-1954)
 
  監製 (1 film)
    亂世英雄 (1950)    
  故事 (8 films)
    相逢未晚 (1949)    
    古園妖姬 (1949)    
    玉面霸王 (1949)    
    辣手碎情花 (1949)    
    玉面霸王大戰野女郎 (1950)    
    真假玉面霸王 (1951)    
    明珠淚痕 (1951)    
    有情人終成眷屬 (1954)    
  導演 (3 films)
    曲終魂斷 (1948)    
    神秘婦人心 (1948)    
    亂世英雄 (1950)    
  編劇 (9 films)
    民族女英雄 (1937)    
    十萬情人 (1938)    
    女鬼洞房 (1939)    
    神秘婦人心 (1948)    
    曲終魂斷 (1948)    
    相逢未晚 (1949)    
    生死纏綿 (1949)    
    亂世英雄 (1950)    
    明珠淚痕 (1951)