Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉家勇
Lau Ga-Yung  ♂
Aliases:  劉家雄





 
Filmography (1975-2018)
 
  導演 (3 films)
    黑色迷牆 (1989)    
    初到貴境 (1990)    
    燈籠 (1994)    
  策劃 (1 film)
    黑色迷牆 (1989)    
  出品人 (1 film)
    燈籠 (1994)    
  動作設計 (6 films)
    少林佛家大道 (1980)    
    連環大鬥法 (1981)    
    捕風漢子 (1988)    
    初到貴境 (1990)    
    燈籠 (1994)    
    醉拳III (1994)    
  監製 (3 films)
    黑色迷牆 (1989)    
    初到貴境 (1990)    
    燈籠 (1994)    
  演員 (34 films)
    神打 (1975)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    三十六迷形拳 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    威震天南 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    問你怕未 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    蕩寇群英 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    蛇珠 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    五爪十八翻 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    綠帽小子 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    少林佛家大道 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    龍少爺 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    黑色迷牆 (1989)    
    燈籠 (1994)    
    暴風眼 (1994)    
    醉拳II (1994)    
    醉拳III (1994)    
    一代宗師 (2013) ... 勇哥
    樹大招風 (2016) ... 師傅細
    歐洲攻略 (2018)    
  助理指導 (1 film)
    醉拳II (1994)    
  編劇 (2 films)
    黑色迷牆 (1989)    
    初到貴境 (1990)