Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷球
Lui Kau
 
Filmography (1958-1970)
 
  製片 (22 films)
    蘇小妹三難新郎 (1958)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    二世祖盲公問米 (1959)    
    金鏢黃天霸(下集) (1960)    
    金鏢黃天霸(上集) (1960)    
    彩鷥燈 (1960)    
    百萬軍中藏阿斗 (1960)    
    三合明珠寶劍 (1961)    
    虎將爭妻 (1962)    
    多計姑娘 (1962)    
    假玉郎 (1963)    
    猴子兵華山救駕 (1963)    
    摩登大妗 (1963)    
    女俠脫脫兒(下集) (1964)    
    爛賭二當老婆 (1964)    
    搶閘新娘 (1964)    
    女俠脫脫兒(上集) (1964)    
    鬼馬家姐 (1964)    
    太太日記 (1965)    
    火鳳狂龍 (1965)    
    傻大姐當兵 (1965)    
    傻大姐捉賊 (1966)    
  演員 (2 films)
    斷魂刀 (1970)    
    神劍游龍 (1970)