Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳軍堡
Chan Gwan-Biu  ♂





 
Filmography (1977-1988)
 
  演員 (24 films)
    四二六 (1977)    
    古劍英魂 (1978)    
    多情雙寶環 (1979)    
    茅山道人 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    毒玫瑰與大保鑣 (1979)    
    賊贓 (1980)    
    臥龍斬 (1980)    
    新月傳奇 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    賭命一條龍 (1981)    
    黑鷹的古刀 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    大殘拳 (1981)    
    水月十三刀 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    金粉遊龍 (1982)    
    小姐當差 (1983)    
    蠻牛的兒子 (1984)    
    四大天王 (1987)    
    江湖正傳 (1987)    
    陷阱邊沿 (1988)