Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王菊金
Wang Chu-Chin (2)  ♂
 
Filmography (1979-1988)
 
  攝影 (3 films)
    六朝怪談 (1979)    
    地獄天堂 (1980)    
    上海社曾 (1981)    
  導演 (7 films)
    六朝怪談 (1979)    
    神驅、古剎 (1980)    
    地獄天堂 (1980)    
    上海社曾 (1981)    
    女性注意 (1982)    
    賣妻 (1985)    
    三頭魔王 (1988)    
  剪接 (2 films)
    地獄天堂 (1980)    
    上海社曾 (1981)    
  配樂 (2 films)
    六朝怪談 (1979)    
    地獄天堂 (1980)    
  編劇 (2 films)
    六朝怪談 (1979)    
    地獄天堂 (1980)