Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余允抗
Dennis Yu Wan-Kwong  ♂
 
Filmography (1980-1989)
 
  監製 (13 films)
    愛人女神 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    烈火青春 (1982)    
    賓妹 (1982)    
    血中血 (1983)    
    馬後砲 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    歌舞昇平 (1985)    
    凶貓 (1987)    
    凌晨晚餐 (1987)    
    老虎出監 (1989)    
  導演 (7 films)
    山狗 (1980)    
    師爸 (1980)    
    凶榜 (1981)    
    馬後砲 (1984)    
    飛虎奇兵 (1985)    
    歌舞昇平 (1985)    
    凶貓 (1987)    
  演員 (1 film)
    救世者 (1980)