Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃岱
Wong Toi  ♂
Aliases:  黃楚雲

 
Filmography (1933-1965)
 
  副導演 (1 film)
    昨日之歌 (1935)    
  導演 (91 films)
    落花飛絮 (1933)    
    盜屍 (1934)    
    戰地歸來 (1934)    
    同心結 (1936)    
    私生子 (1937)    
    鍾馗捉鬼 (1939)    
    古墓冤魂 (1939)    
    萬里行屍 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    一代名花花影恨 (1940)    
    蝴蝶夫人 (1940)    
    女兒女 (1941)    
    男人心 (1941)    
    海角紅樓(下集) (1947)    
    海角紅樓(上集) (1947)    
    郎歸晚 (1947)    
    含笑飲砒霜 (1947)    
    蝴蝶夫人 (1948)    
    金粉世家(上下集) (1948)    
    香港殺人王 (1948)    
    郎是春日風 (1949)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949)    
    乞兒皇帝 (1949)    
    空屋箱屍 (1949)    
    情憎 (1950)    
    粉碎黃金夢 (1952)    
    風塵俠犬 (1953)    
    鬼媒 (1954)    
    母愛 (1954)    
    魂斷望夫山 (1955)    
    新毒玫瑰 (1955)    
    泣殘慈母淚 (1955)    
    月向那邊圓 (1955)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    日月重光 (1955)    
    女黑俠 (1955)    
    滿堂吉慶 (1956)    
    元配夫人 (1956)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    嬌嬌女 (1956)    
    著錯舅爺鞋 (1956)    
    雲想衣裳花想容 (1956)    
    傻大俠 (1956)    
    龍虎門 (1957)    
    呆佬遇鬼 (1957)    
    寶扇緣 (1957)    
    苦女江海燕(大結局) (1958)    
    七彩鍾無艷 (1958)    
    骨肉親情(下集大結局) (1958)    
    狸貓換太子 (1958)    
    浪子回頭 (1958)    
    芙蓉恨 (1958)    
    苦女江海燕(上集) (1958)    
    骨肉親情(上集) (1958)    
    廣東順母橋 (1958)    
    杜鵑啼血點點紅 (1959)    
    琴姑(上集) (1959)    
    七彩鍾無艷(續集) (1959)    
    花燈照玉郎 (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    七彩鍾無艷(三集大結局) (1959)    
    冷暖親情(上集) (1960)    
    附薦何文秀 (1960)    
    苦心蓮(下集) (1960)    
    鳳笛雲歌(下集) (1960)    
    鴛鴦江遺恨(上集) (1960)    
    七兒八女九狀詞 (1960)    
    冷暖親情(下集) (1960)    
    貞娥刺虎 (1960)    
    可憐駙馬可憐妻 (1960)    
    鴛鴦江遺恨(下集) (1960)    
    鳳笛雲歌(上集) (1960)    
    苦心蓮(上集) (1960)    
    夜夜杜鵑啼 (1961)    
    還珠淚 (1961)    
    孤鳳淚 (1961)    
    魚雁曲 (1961)    
    雙飛蝴蝶 (1961)    
    龍虎駝俠傳 (1962)    
    雙鳳仇 (1962)    
    豪門怨 (1963)    
    冷秋薇(上集) (1963)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
    灕江河畔血海仇(上集) (1963)    
    冷秋薇(下集) (1963)    
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    錦繡天堂 (1964)    
    蘭閨怨婦 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    工廠玫瑰 (1964)    
    金葉菊 (1965)    
  演員 (8 films)
    暗室明珠 (1933)    
    難兄 (1934)    
    盜屍 (1934)    
    浪花村 (1934)    
    戰地歸來 (1934)    
    標準老婆 (好老婆) (1936)    
    理想未婚妻 (1938)    
    人鬼恩仇 (1965)    
  編劇 (23 films)
    同心結 (1936)    
    私生子 (1937)    
    萬里行屍 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    鍾馗捉鬼 (1939)    
    蝴蝶夫人 (1940)    
    男人心 (1941)    
    含笑飲砒霜 (1947)    
    海角紅樓(下集) (1947)    
    海角紅樓(上集) (1947)    
    蝴蝶夫人 (1948)    
    乞兒皇帝 (1949)    
    雲雨巫山枉斷腸 (1949)    
    鬼媒 (1954)    
    母愛 (1954)    
    新毒玫瑰 (1955)    
    日月重光 (1955)    
    狸貓換太子 (1958)    
    花燈照玉郎 (1959)    
    杜鵑啼血點點紅 (1959)    
    雙鳳仇 (1962)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
    錦繡天堂 (1964)