Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝晉
Xie Jin

 
Filmography (1940-2009)
 
  副導演 (2 films)
    二百五小傳 (1940)    
    雞毛信 (1954)    
  導演 (15 films)
    女藍五號 (1957)    
    紅色娘子軍 (1960)    
    舞台姐妹 (1965)    
    天雲山傳奇 (1980)    
    牧馬人 (1982)    
    秋瑾 (1984)    
    衛國軍魂 (1985)    
    芙蓉鎮 (1986)    
    最後的貴族 (1989)    
    清涼寺的鐘聲 (1992)    
    老人與狗 (1993)    
    落難俏佳人 (1995)    
    鴉片戰爭 (1997)    
    女足九號 (2000)    
    2008分之1 (2009)    
  出品人 (1 film)
    女足九號 (2000)    
  編劇 (4 films)
    女藍五號 (1957)    
    舞台姐妹 (1965)    
    秋瑾 (1984)    
    芙蓉鎮 (1986)