Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
虞戡平
Yu Kan-Ping  ♂

 
Filmography (1975-1989)
 
  監製 (1 film)
    笑匠 (1984)    
  副導演 (4 films)
    南俠展昭 (1975)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    飄香劍雨 (1977)    
    白玉京 (1977)    
  導演 (10 films)
    要命的小方 (1979)    
    三毛流浪記 (1980)    
    神檯貓 (1981)    
    大追擊 (1982)    
    搭錯車 (1983)    
    台北神話 (1985)    
    孫小毛魔界歷險 (1986)    
    孽子 (1986)    
    海峽兩岸 (1988)    
    兩個油漆匠 (1989)    
  演員 (1 film)
    一枝光棍走天涯 (1976)    
  策劃 (1 film)
    海灘的一天 (1983)    
  編劇 (6 films)
    白玉京 (1977)    
    鐵拳 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    三毛流浪記 (1980)    
    大追擊 (1982)    
    海峽兩岸 (1988)