Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周福良
Stanley Chow Fook-Leung  ♂
 
Filmography (1967-2001)
 
  監製 (8 films)
    睡拳怪招 (1979)    
    花靚仔 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    癲螳螂 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    斬手指 (1981)    
    錢搵錢 (1981)    
    新江湖情 (2001)    
  配樂 (220 films)
    風流鐵漢 (1967)    
    追魂鏢 (1968)    
    黑靈官 (1969)    
    那個不多情 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    影子神鞭 (1971)    
    金印仇 (1971)    
    我愛金龜婿 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    俠士行 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    埋伏 (1971)    
    來如風 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    童子功 (1971)    
    鑽石艷盜 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    玉女嬉春 (1972)    
    餓虎狂龍 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    忍 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    愛奴 (1972)    
    亡命徒 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    太陰指 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    河南别曲 (1973)    
    黑色星期五 (1973)    
    土匪 (1973)    
    猛虎下山 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    猛漢 (1973)    
    大小通吃 (1973)    
    失身 (1973)    
    石破天驚 (1973)    
    虎虎虎 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    黑豹 (1973)    
    浪 (1973)    
    丹麥嬌娃 (1973)    
    女警察 (1973)    
    香港屋簷下 (1974)    
    潮州虎女 (1974)    
    廣東好漢 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    絕招 (1974)    
    沖天炮 (1974)    
    神龍小虎闖江湖 (1974)    
    三傻笨探小福星 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    死亡挑戰 (1974)    
    古鏡幽魂 (1974)    
    大車伕 (1974)    
    虎鬥虎 (1974)    
    少林功夫 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    虎拳鐵掌 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    水雲 (1975)    
    蠱惑佬尋春 (1975)    
    驅魔女 (1975)    
    香港超人大破摧花黨 (1975)    
    女逃犯 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975)    
    神環 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    詠春截拳 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    南拳北腿 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    大太監 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    鬼馬俏醫生 (1976)    
    李小龍傳奇 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    雍正大破十八銅人 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    星座奇趣錄 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    少林木人巷 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    搏命 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    太極八蛟 (1977)    
    大武士與小票客 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    飄香劍雨 (1977)    
    蛇山蠱女 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    香港艾曼妞 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    功夫小子 (1977)    
    霎眼功夫 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    血連環 (1977)    
    九紋龍 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    被迫 (1977)    
    八大門派 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    旋風十八騎 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    猛龍壁虎小拳王 (1977)    
    鷹爪鐵布衫 (1977)    
    永恆的愛 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    蛇鶴丹心震九州 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    玲瓏玉手劍玲瓏 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    四兩搏千斤 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    虎豹龍蛇鷹 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    花非花 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    殘酷大分屍 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    梁山怪招 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    快拳怪招 (1978)    
    佛法無邊 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    追獵 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    賭命走天涯 (1978)    
    少林十八銅女 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    鶴拳 (1979)    
    紅衣喇嘛 (1979)    
    三鬥鶴觀音 (1979)    
    功夫大拍賣 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    睡拳怪招 (1979)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    野貓八翻 (1979)    
    醉俠蘇乞兒 (1979)    
    小李飛刀 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    碧血冼銀槍 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    六合千手 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    十二潭腿 (1979)    
    怪拳小子 (1979)    
    好小子的下一招 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    旅 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    癲螳螂 (1980)    
    三毛流浪記 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    神龍猛探 (1980)    
    南北腿王 (1980)    
    六合八法 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    小丑 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    採陽女幫主 (1981)    
    膽搏膽 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    赤色響尾蛇 (1981)    
    胭脂虎 (1981)    
    忍拳威震巴黎 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    槍口下的小百合 (1982)    
    龍血 (1982)    
    神探梟雄 (1982)    
    龍之忍者 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    金剛大戰蛇妖精 (1987)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    手足情 (1988)    
    處女的誘惑 (1992)    
  出品人 (2 films)
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    斬手指 (1981)