Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬場(1)
Ma Chiang  ♂





 
Filmography (1972-2004)
 
  動作設計 (4 films)
    金沙燕 (1977)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    獨腳鶴 (1979)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
  製片 (10 films)
    偷心的女人 (1988)    
    女子公寓 (1988)    
    豔色淑女 (1988)    
    墮落紅塵 (1988)    
    轟天雙雄 (1988)    
    賭魔 (1991)    
    賭命雙雄 (1992)    
    萄蛇洪舞 (1993)    
    桃色響尾蛇 (1993)    
    激情艷女 (1993)    
  演員 (172 films)
    仇 (1972)    
    中國人 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    忍 (1972)    
    龍虎豹 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    盲俠血滴子 (1972)    
    亡命煞星 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    雙面女煞星 (1973)    
    死亡界線 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    橫衝直撞女煞星 (1973)    
    一寸法師 (1974)    
    雙龍谷 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    大佬 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    威猛金龍 (1974)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    打破地獄門 (1975)    
    南俠展昭 (1975)    
    龍門風雲 (1975)    
    少林殺戒 (1975)    
    地藏王 (1975)    
    一枝光棍走天涯 (1976)    
    萬法歸宗一少林 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    包青天 (1976)    
    新孫悟空72變 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    日月童子 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    金色太陽 (1976)    
    大忠烈 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    傳奇方世玉 (1976)    
    浪子狄十三 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    刀魂 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    呂四娘闖少林 (1977)    
    隱俠恩仇錄 (1977)    
    一鬥忠烈 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    五花箭神 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    劍氣神龍 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    糊塗大俠三個半 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    鬼馬大俠 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    鐵首無情追魂令 (1978)    
    飛燕蝴蝶斬 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    螳螂鬥雞公 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    神龍 (1978)    
    錢王、拳王 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    白馬素車勾魂幡 (1979)    
    天狼星 (1979)    
    一代英豪 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    乞丐與藝妲 (1979)    
    獨腳鶴 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    追命人 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    糊塗大醉俠 (1979)    
    夢中劍 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    衝破功夫城 (1979)    
    天殘地缺 (1979)    
    醉八仙拳 (1980)    
    三毛流浪記 (1980) ... 朱大爺
    邱岡舍與白賊七 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 (1980)    
    武當二十八奇 (1980)    
    洪拳與佛掌 (1980)    
    新月傳奇 (1980)    
    臭小子 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    神劍動山河 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    飛豹行動 (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    望子成龍 (1981)    
    龍虎爭霸 (1981)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    奇巧人物 (1981)    
    鐵脖子李勇 (1981)    
    神檯貓 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    彈指神功 (1982)    
    觀世音與海龍王 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    賣命邊緣 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    洪門三柱香 (1982)    
    少林寺三十六福星 (1982)    
    探獄 (1982)    
    殘缺雙雄 (1982)    
    上海大亨 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    寒山飛狐 (1982)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    飛簷走壁 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    玉劍留香 (1983)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    黑玫瑰 (1983)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    鬼符身 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    兩隻老虎 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    金大班的最後一夜 (1984)    
    血染風采 (1985)    
    殭屍小子 (1985) ... 大鬼
    頑皮家族 (1986)    
    Death Code Ninja (1987)    
    畸情殺手 (1988)    
    金鳳凰 (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)    
    龍發堂 (1988)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    轟天雙雄 (1988)    
    騙王之王 (1988)    
    流氓世家 (1989)    
    小小免當兵 (1989)    
    靈童倩女 (1989)    
    人鬼狐新傳 (1989)    
    福星威龍 (1991)    
    賭魔 (1991)    
    情慾世界 (1992)    
    摧花神龍教 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    古本素女真經 (1993)    
    萄蛇洪舞 (1993)    
    香蕉精奇案 (1994)    
    罪惡人生 (1997)    
    校園有鬼 (1997)    
    街頭悍將 (1997)    
    1998之闖將 (1998)    
    周成過台灣 (1998)    
    陰險人物 (2004)