Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許不了
Hsu Pu-Liao  ♂
Aliases:  葉鐵雄,  小伯樂





 
Filmography (1978-1989)
 
  導演 (1 film)
    雞蛋石頭碰 (1981)    
  演員 (60 films)
    糊塗大俠三個半 (1978)    
    怪拳怪招怪師傳 (1978)    
    三十七計 (1979)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    樓上樓下 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    成功嶺上 (1979) ... 許振邦
    功夫大拍賣 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    祝老三笑譚 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    廖添丁 (1979)    
    小魚吃大魚 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    小丑對紅唇 (1980)    
    小丑 (1980)    
    東追西趕跑跳碰 (1980)    
    大人物 (1980)    
    套房出租 (1980)    
    浪子名花金光黨 (1980)    
    天才蠢才 (1980)    
    陽陽俊 (1981)    
    雞蛋石頭碰 (1981)    
    大賭場 (1981)    
    瘋狂世界 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    瘋狂大發財 (1981) ... 阿空
    大小姐與流浪漢 (1981)    
    傻兵立大功 (1981)    
    紅粉兵團 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    百分滿點 (1982)    
    動員令 (1982)    
    大情聖 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    行船人的愛 (1982)    
    酒色財氣 (1982)    
    傻搭檔 (1982)    
    新西遊記 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    四傻害羞 (1983)    
    王哥柳哥 (1983)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    1938大驚奇 (1983)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    夜夜念嬌妻 (1984)    
    獵豔高手 (1984)    
    快樂寶貝 (1985)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    小丑與天鵝 (1985)    
    醜小鴨 (1985)    
    天生一對 (1985)    
    打鬼救夫 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    夢斷情天 (1985)    
    少爺兵 (1985)    
    小小免當兵 (1989)