Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王冠雄
Wang Kuan-Hsiung  ♂
Aliases:  王豐





 
Filmography (1972-1991)
 
  導演 (2 films)
    七步干戈 (1982)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
  演員 (76 films)
    潮州大兄 (1972)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    生龍活虎 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    步步追殺 (1974)    
    刀魂 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    金沙燕 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    紅衣冷血金面人 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    哪吒三太子 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    大地飛鷹 (1978) ... 方偉
    古劍英魂 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    三豐獨闖少林 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    浪子遊龍 (1978)    
    追獵 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    清洪幫 (1979) ... 錢正雄
    莽漢鬥老千 (1979)    
    絕招六式 (1979)    
    女少林寺 (1979)    
    浪子神劍 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    茉莉花 (1980)    
    幽靈武土 (1980)    
    新月傳奇 (1980)    
    靈犬八大俠 (1980)    
    月夜斬 (1980)    
    廣東先生與山東響馬 (1980)    
    大俠頑皮豹 (1981)    
    上海灘大爺 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    黑色大亨 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    斬手指 (1981)    
    戒賭 (1981)    
    王牌大老千 (1981)    
    月異星邪 (1981)    
    大賭場 (1981)    
    名劍風流 (1981)    
    西門町小子 (1981)    
    少林寺傳奇 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    上行列車 (1981)    
    頂爺 (1981)    
    龍虎雙霸天 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    七步干戈 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    搏殺 (1982)    
    復仇者 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    沙煲兄弟 (1982)    
    龍頭老大 (1982)    
    十張王牌 (1982)    
    酒色財氣 (1982)    
    七武士 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    一支小雨傘 (1983)    
    金粉夜叉 (1983)    
    誰人了解我 (1983)    
    上海大享 (1983)    
    武松 (1984)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    Devil Dynamite (1987)    
    霹靂天使 (1987)    
    賭命天使 (1989)    
    禁海蒼狼 (1991)    
  編劇 (2 films)
    七步干戈 (1982)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
  出品人 (2 films)
    慧眼識英雄 (1982)    
    大紐約華埠風雲 (1985)