Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葛香亭
Got Heung-Ting  ♂





 
Filmography (1943-1997)
 
  化妝 (1 film)
    蚵女 (1964)    
  演員 (238 films)
    燕迎春 (1943)    
    紅顏鐵血 (1943)    
    永不分離 (1951)    
    聖女媽祖傳 (1955)    
    難忘的人 (1963)    
    黑夜到黎明 (1963)    
    蚵女 (1964)    
    養鴨人家 (1965)    
    雷堡風雲 (1965)    
    我女若蘭 (1966) ... 孟仲平(若蘭父)
    英雄烈女 (1966)    
    故鄉劫 (1966) ... 陳耀正
    浪淘沙 (1966)    
    尋夢園 (1967) ... 老鐵
    寂寞的十七歲 (1967)    
    貂蟬與呂布 (1967)    
    白鷺人家 (1968)    
    獨腳龍 (1968) ... 串燕雄
    血城 (1968)    
    胭脂虎 (1968) ... 曹老兒
    龍門三劍俠 (1968)    
    恨海痴情 (1968)    
    情關 (1968)    
    青龍鎮 (1968) ... 謝天
    江湖客 (1968)    
    楊子江風雲 (1969) ... 堅利縣吳子光鎮長
    野店 (1969)    
    武聖關公 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    劍中之王 (1969)    
    盜龍冠 (1969)    
    情人的眼淚 (1969)    
    乾坤三決鬥 (1969)    
    翠屏山 (1969) ... 潘老丈
    再見台北 (1969) ... 賴春木
    黑帖 (1969) ... 九叔公
    飛賊 (1969)    
    今天不回家 (1969) ... 張珍珍之父
    封神榜 (1969)    
    人鬼狐 (1969)    
    福祿壽 (1969)    
    葡萄成熟時 (1970)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    珍珍的煩惱 (1970)    
    高山青 (1970)    
    三娘教子 (1970) ... 薛保
    雲翠仙 (1970)    
    老爺夜總會 (1970)    
    十八羅漢 (1970)    
    三朵花 (1970)    
    奪命閻羅 (1970)    
    家在台北 (1970)    
    武林龍虎鬥 (1970)    
    大軍閥與大老千 (1970)    
    狐妻 (1970) ... 客串朱真人
    魏徵斬龍 (1970)    
    包公遊地府 (1970)    
    一封情報百萬兵 (1970)    
    鬼屋麗人 (1970)    
    還君明珠雙淚垂 (1971)    
    揚子江特一號 (1971)    
    老爺酒店 (1971)    
    八仙渡海掃妖魔 (1971)    
    琴韻心聲 (1971)    
    愛你一萬倍 (1971)    
    刺蠻王 (1971) ... 賣藝老人
    太陽下 (1971)    
    鐵掌穿腸腿 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971) ... 趙東林
    五對佳偶 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    劍 (1971)    
    歡天喜地 (1971)    
    飛龍山 (1971) ... 馮捕頭
    落鷹峽 (1971)    
    六福茶樓 (1971)    
    郎變了 (1971)    
    我心碎了 (1971)    
    新羅生門 (1971)    
    今晚不要來 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    白屋之恩 (1972)    
    血豹 (1972)    
    精忠報國 (1972) ... 宋元帥
    秋決 (1972) ... 牢頭
    唐人客 (1972)    
    寸草稚子心 (1972)    
    看見你就笑 (1972)    
    黑巷 (1972) ... 王老頭
    為你心碎 (1972)    
    女拳師 (1972) ... 許崇煥
    四季發財 (1972) ... 常老闆
    喜從天上來 (1972)    
    龍虎過江 (1972)    
    壁虎遊龍 (1972)    
    血濺虹橋 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    天倫樂 (1973)    
    分秒必爭 (1973)    
    手 (1973)    
    豪客 (1973)    
    彩雲飛 (1973) ... 孟振寰
    龍虎恩仇 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    剋星 (1973)    
    梅山收七怪 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    義膽 (1973)    
    狂風暴雨 (1973)    
    卿本多情 (1973)    
    鐵拳爭霸 (1973)    
    鐵漢驚魂 (1973)    
    心有千千結 (1973) ... 耿克毅
    石破天驚 (1973)    
    少林高徒 (1973)    
    黑路 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
    女豪傑 (1973)    
    黃金賭客 (1973)    
    糊塗大將軍 (1973)    
    小廣東 (1974)    
    英烈千秋 (1974)    
    六六大順 (1974)    
    海鷗飛處 (1974) ... 楊承斌
    大追蹤 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    出租左手的人 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    婚姻大事 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    以毒攻毒 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    大佬 (1974)    
    大摩天嶺 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    謝君儀 (1974)    
    霹靂小子 (1974) ... 馬老爹
    刁蠻千金傻小子 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    女權步步高 (1974)    
    痴情玉女 (1974) ... 董功碩
    避孕大全 (1975)    
    詭計 (1975)    
    春花秋月 (1975)    
    強與狠 (1975)    
    女兵日記 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    天后 (1975)    
    人比人笑死人 (1975)    
    重建精武門 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    戰地英豪 (1975)    
    八百壯士 (1975)    
    中國真功夫 (1975)    
    水玲瓏 (1976)    
    桑園 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    約會在早晨 (1976) ... 楊烈父
    蛇山蠱女 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    鄉野奇談 (1977)    
    令生令世 (1977)    
    變色的太陽 (1977)    
    老虎崖 (1977)    
    小雨絲絲 (1977)    
    法網追蹤 (1977)    
    風飄飄鬼飄飄 (1977)    
    我是一片雲 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    名門正派 (1977)    
    幽靈神功 (1978)    
    愛的里程 (1978)    
    鐵燕 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    十七歲的夢 (1978)    
    處處聞啼鳥 (1978)    
    陳靖姑收妖 (1978)    
    獨霸天下 (1978)    
    早安台北 (1979) ... 賴春木
    真假姻緣 (1979)    
    海女 (1979)    
    盤古開天地 (1979)    
    汪洋中的一條船 (1979) ... 鄭豐喜的父親
    成功嶺上 (1979)    
    金榜浪子吳政輝 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    春寒 (1979) ... 林景源
    追命人 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    香火 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    丹尼爾的故事 (1980)    
    小城故事 (1980) ... 賴金水
    碧血黃花 (1980)    
    快樂英雄 (1980)    
    風流人物 (1980)    
    花飛花舞春滿城 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    不如歸去 (1980)    
    茉莉花 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    原鄉人 (1980)    
    釋迦牟尼 (1980)    
    媽祖顯聖 (1980)    
    劍氣滿天花滿摟 (1980)    
    金枝玉葉 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    新月傳奇 (1980)    
    源 (1980)    
    雁兒歸 (1980)    
    情網 (1980) ... 冠爺爺
    上行列車 (1981)    
    錯體情 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    皇天后土 (1981) ... 杜振雲
    龍的傳人 (1981)    
    傳奇人物 (1981)    
    假如我是真的 (1981)    
    問斜陽 (1981)    
    超級勇士 (1982)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    小刀會 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    奇門奇術 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    撢武門 (1983)    
    小畢從軍去 (1983)    
    頤園飄香 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    唐山過台灣 (1986)    
    左手搏擊王 (1990)    
    風月 (1996) ... 七公公
    鴉片戰爭 (1997) ... 奕山
  編劇 (1 film)
    義膽 (1973)