Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
司徒卓漢
Sze-To Cheuk-Hon  ♂
 
Filmography (1980-2011)
 
  故事 (8 films)
    第一類型危險 (1980)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    雪兒 (1984)    
    福星高照 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    最佳福星 (1986)    
    表哥到 (1987)    
    鬼猛腳 (1988)    
  策劃 (1 film)
    獵頭 (1982)    
  編劇 (36 films)
    第一類型危險 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    撞板神探電子龜 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    摩登天師 (1982)    
    獵頭 (1982)    
    新蜀山劍俠 (1983)    
    盟 (1983)    
    上海之夜 (1984)    
    鴻運當頭 (1984)    
    殭屍先生 (1985)    
    時來運轉 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    靈幻先生 (1987)    
    小生夢驚魂 (1987)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    鬼猛腳 (1988)    
    靈幻小姐 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    小小小警察 (1989)    
    小心間諜 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    一刀傾城 (1993)    
    大迫遷 (1993)    
    阿德晒命 (1994)    
    囉命哥羅芳 (1994)    
    蜘蛛女 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    冒險王 (1996)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    生化特警之喪屍任務 (2000)    
    靚女差館 (2001)    
    發電俏嬌娃 (2001)    
    白蛇傳說 (2011)