Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳倩如
Chan Sin-Yue  ♀
 
Filmography (1937-1956)
 
  演員 (53 films)
    酸甜苦辣 (1937)    
    廣州三日屠城記 (兩王入粵大殺廣州城) (1937)    
    七十二行 (1937)    
    風流財主 (1938)    
    七朵鮮玫瑰 (1938)    
    紅伶悲歌 (1938)    
    南海艷影 (1938) ... 愛珠
    流氓小姐 (1938)    
    飛將軍 (1938)    
    銷魂大姐 (1938)    
    四子從軍 (1938)    
    傀儡夫人 (1938)    
    上海火線後 (1938)    
    十萬情人 (1938) ... 何瑪莉
    七星伴月 (1938)    
    摩登女招夫 (1939)    
    俠血英魂 (1939)    
    鍾無艷 (1939)    
    嫁錯郎 (1939)    
    濟公傳 (1939) ... 狐狸精
    歌女白牡丹 (1939)    
    賊王子 (1939)    
    女人世界 (1939)    
    大鬧水晶宮 (1939)    
    女大思嫁 (1939) ... 婢女
    風騷博士 (1939)    
    濟公活佛 (1939) ... 狐狸精
    續七朵鮮玫瑰 (1939)    
    女兒香 (1939)    
    筡鳴卑三探寧王府 (1940)    
    石鬼仔出世 (1940)    
    偷渡虎狼關 (1940)    
    彩鳳隨鴉 (1941)    
    寶劍明珠 (1941)    
    前路光榮 (1941)    
    大都會 (1941)    
    冰山火線 (1941) ... 查英娘
    前路光明 (1946)    
    麗春花 (1947)    
    夏迎春 (1948)    
    銷魂賊 (1948) ... 白薇
    風流女賊 (1948) ... 露露
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948) ... 九花娘
    一劍定江山 (1949)    
    豬八戒打爛盤絲洞 (1949)    
    桃花大俠 (1949) ... 洪念慈
    寶劍明珠 (1949)    
    方世玉胡惠乾三探武當山 (1949)    
    怪俠飛天龍 (1949) ... 張筱娟
    胡惠乾打機房 (1950)    
    鐵扇公主 (1951)    
    紅衣女俠 (1951)    
    女俠俞金鳳 (1956) ... 花碧蓮