Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
井柏然
Boran Jing Bo-Ran  ♂
Aliases:  井寶





 
Filmography (2008-2016)
 
  演員 (18 films)
    李米的猜想 (2008)    
    美味情歌 (2009)    
    全城熱戀 (2010) ... 小方
    建黨偉業 (2011)    
    全球熱戀 (2011) ... 聞風
    血滴子 (2012) ... 侯佳十三
    I Know You (2012)    
    消失的子彈 (2012) ... 小五
    影子愛人 (2012)    
    極速無間 (2013)    
    等風來 (2013)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    捉妖記 (2015)    
    新娘大作戰 (2015)    
    失孤 (2015)    
    三城記 (2015) ... 收買華
    盜墓筆記 (2016)    
    微微一笑很傾城 (2016)