Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
來喜
Lai Xi  ♂





 
Filmography (2008-2017)
 
  製片 (1 film)
    枕邊詭影 (2015)    
  導演 (1 film)
    枕邊詭影 (2015)    
  演員 (17 films)
    黎明行動 (2008)    
    鬥牛 (2009)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    龍鳳店 (2010) ... 小六 (龍鳳店 的員工)
    神通佛影 (2011)    
    金陵十三釵 (2011)    
    恐怖旅館 (2012)    
    跑出一片天 (2012)    
    時間檔案館 (2012)    
    大上海 (2012)    
    飯局也瘋狂 (2012)    
    愛情不NG (2013)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    枕邊詭影 (2015) ... 孔升
    特工爺爺 (2016) ... 富貴
    28歲未成年 (2016)    
    撞邪31號 (2017)    
  編劇 (2 films)
    枕邊詭影 (2015)    
    撞邪31號 (2017)