Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳俊廷
Chan Chun-Ting
Aliases:  B仔,  陳俊庭
 
Filmography (1999-2019)
 
  道具 (28 films)
    自殺前14天 (1999)    
    小親親 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    當男人變成女人 (2002)    
    金雞 (2002)    
    飛鷹 (2004)    
    大阪撻一餐 (2004)    
    魔幻廚房 (2004)    
    夜宴 (2006)    
    潮性辦公室 (2011)    
    太極1從零開始 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    掃毒 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    救火英雄 (2014)    
    十二金鴨 (2015)    
    殺破狼II (2015)    
    浮華宴 (2015)    
    等 (2015)    
    S風暴 (2016)    
    暗色天堂 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    打開我天空 (2016)    
    小男人週記3之吾家有喜 (2017)    
    29+1 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    轉型團伙 (2019)    
  道具領班 (1 film)
    我的最愛 (2008)