Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧育昆
Teng Yu-Kun  ♂
Aliases:  鄧育焜
 
Filmography (1971-1987)
 
  編劇 (25 films)
    真假千金 (1971)    
    事事如意 (1971)    
    落鷹峽 (1971)    
    白屋之恩 (1972)    
    愛的天地 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    死囚 (1974)    
    牛家大院 (1974)    
    南俠展昭 (1975)    
    梅花 (1976)    
    星語 (1976)    
    包青天 (1976)    
    秋纏 (1976)    
    小雨絲絲 (1977)    
    台北77 (1977)    
    台北66 (1977)    
    楓林小雨 (1978)    
    錦標 (1979)    
    黃埔軍魂 (1979)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    皇天后土 (1981)    
    十張王牌 (1982)    
    衝破黑漩渦 (1982)    
    黑白珠 (1983)    
    花月正春風大結局 (1987)