Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊帆(8)
Yang Fang (1)  ♂
Aliases:  楊光熹





 
Filmography (1963-1972)
 
  導演 (1 film)
    海外情歌 (1970)    
  演員 (16 films)
    街頭巷尾 (1963) ... 徐志明
    青春鼓王 (1967)    
    船 (1967)    
    春暖花開 (1968)    
    雲泥 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    慾燄狂流 (1969)    
    海外情歌 (1970)    
    胡姬花 (1970) ... 秦邦文
    青春戀 (1970) ... 李英偉
    女子公寓 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    琴韻心聲 (1971)    
    先生太太下女 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    她怎麼辦 (1972)    
 
 
Biography
 
  Born in Sichuan and raised in Taiwan