Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳俊良
Chen Chun-Liang  ♂
Aliases:  陳俊雄
 
Filmography (1978-1995)
 
  監製 (2 films)
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    新阿里巴巴 (1988)    
  導演 (23 films)
    糊塗大俠三個半 (1978)    
    糊塗三俠客 (1978)    
    春寒 (1979)    
    天下一大笑 (1980)    
    茉莉花 (1980)    
    職業兇手 (1981)    
    大笑將軍 (1981)    
    瘋狂世界 (1981)    
    賭王千上千 (1981)    
    新西遊記 (1982)    
    小精靈吃頑皮鬼 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    王哥柳哥 (1983)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    電影秀 (1985)    
    箭瑛大橋 (1985)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    立體奇兵 (1989)    
    孩子王 (1989)    
    少爺當大兵 (1990)    
    新七龍珠 (1991)    
    師姐也瘋狂 (1995)    
  策劃 (6 films)
    瘋狂世界 (1981)    
    小精靈吃頑皮鬼 (1982)    
    哈囉殭屍 (1987)    
    紅粉情佳人 (1987)    
    幽幻道士3 (1988)    
    師姐也瘋狂 (1995)