Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐杰 (1)
Chui Git (1)  ♀





 
Filmography (1975-1996)
 
  監製 (2 films)
    夢過界 (1988)    
    霸王別姬 (1993)    
  演員 (12 films)
    水雲 (1975)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    閃亮的日子 (1977)    
    年輕人的愛 (1978)    
    名劍 (1980) ... 花盈之
    大地勇士 (1980)    
    失業生 (1981)    
    兩小無知 (1981)    
    彩雲曲 (1982) ... 方天慧
    摩登天師 (1982)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
  策劃 (2 films)
    飆城 (1989)    
    風月 (1996)    
  執行監製 (1 film)
    滾滾紅塵 (1990)