Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐杰 (1)
Chui Git (1)  ♀





 
Filmography (1975-1996)
 
  監製 (2 films)
    夢過界 (1988)    
    霸王別姬 (1993)    
  演員 (12 films)
    水雲 (1975)    
    閃亮的日子 (1977)    
    龍蛇俠影 (1977)    
    年輕人的愛 (1978)    
    名劍 (1980) ... 花盈之
    大地勇士 (1980)    
    兩小無知 (1981)    
    失業生 (1981)    
    彩雲曲 (1982) ... 方天慧
    摩登天師 (1982)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
  策劃 (2 films)
    飆城 (1989)    
    風月 (1996)    
  執行監製 (1 film)
    滾滾紅塵 (1990)