Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江煌雄
Chiang Huang-Hsiung
 
Filmography (1975-1992)
 
  錄音 (1 film)
    雍正大破十八銅人 (1976)    
  剪接 (117 films)
    打破地獄門 (1975)    
    火燒紅蓮寺 (1976)    
    日落紫禁城 (1976)    
    飄香劍雨 (1977)    
    銀蕭月劍翠玉獅 (1977)    
    臭頭小子 (1978)    
    第三把飛刀 (1978)    
    夜變 (1979)    
    一劍刺向太陽 (1979)    
    冷刀染紅英雄血 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    小魚吃大魚 (1980)    
    討厭鬼 (1980)    
    嚇死鬼 (1980)    
    茉莉花 (1980)    
    寒劍孤星斷腸花 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    十三癲和尚 (1980)    
    真假大亨 (1980)    
    瘋狂大追求 (1980)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    楚留香與胡鐵花 (1980)    
    離別鈞 (1980)    
    再世英雄 (1981)    
    半夜人 (1981)    
    英雄對英雄 (1981)    
    誰敢惹我 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    瘋狂世界 (1981)    
    冤魂不散 (1981)    
    鬼屋禁地 (1981)    
    血雨鴛鴦奪魂笛 (1981)    
    瘋狂女煞星 (1981)    
    邪妻 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    劍神一笑 (1981)    
    蓋世奇花 (1981)    
    闖空門 (1981)    
    賭王鬥千王 (1981)    
    醜人多作怪 (1981)    
    大賭場 (1981)    
    傻兵立大功 (1981)    
    河南嵩山少林寺 (1981)    
    紅粉游俠 (1982)    
    女賊 (1982)    
    紅粉兵團 (1982)    
    瘋狂年輕人 (1982)    
    賭王千王群英會 (1982)    
    黑獄大逃亡 (1982)    
    人肉戰車 (1982)    
    十張王牌 (1982)    
    冷眼殺機 (1982)    
    新西遊記 (1982)    
    瘋狂少女營 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    行船人的愛 (1982)    
    男子漢 (1982)    
    神鵰英雄 (1982)    
    糊塗妙諜立大功 (1982)    
    傻搭檔 (1982)    
    殺人玫瑰 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    小飛龍 (1982)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    失去的第一次 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    王哥柳哥 (1983)    
    1938大驚奇 (1983)    
    亡命忍者 (1983)    
    一支小雨傘 (1983)    
    秋風女人心 (1983)    
    迷你特攻隊 (1983)    
    甲子玄機 (1983)    
    仙鬥仙 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    小畢從軍去 (1983)    
    霹靂戰士 (1983)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    他摃龜我發財 (1984)    
    殺手輓歌 (1984)    
    在室男 (1984)    
    老莫的第二個春天 (1984)    
    情人,看刀 (1984)    
    大紐約華埠風雲 (1985)    
    夢斷情天 (1985)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    箭瑛大橋 (1985)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    龍發威 (1985)    
    好個逃課天 (1985)    
    七隻狐狸 (1985)    
    打鬼救夫 (1985)    
    龍門太保 (1985)    
    殭屍小子 (1985)    
    5711438 (1986)    
    陰陽奇兵 (1986)    
    五府千歲與嬰仔公 (1986)    
    你瀟灑我漂亮 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    大家發財 (1986)    
    殺夫 (1986)    
    我們的天空 (1986)    
    竹籬芭外的春天 (1986)    
    大頭兵3:阿兵哥 (1987)    
    哈囉殭屍 (1987)    
    花月正春風大結局 (1987)    
    黃色故事 (1987)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    最愛是誰 (1987)    
    桃太郎大顯神威 (1988)    
    英雄與狗熊 (1988)    
    大頭仔 (1988)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    天下第一班 (1989)    
    至尊無敵之戰神 (1990)    
    三人故事 (1992)