Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡家騏
Woo Ka-Kei  ♂





 
Filmography (1965-1982)
 
  演員 (44 films)
    七七敢死隊 (1965)    
    野姑娘 (1966)    
    獨臂刀 (1967)    
    秀才奇遇記 (1967)    
    網嬌娃 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    諜海花 (1968)    
    色不迷人人自迷 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    桃李春風 (1969)    
    遊俠兒 (1970)    
    愛情大拍賣 (1970)    
    一池春水 (1970)    
    小煞星 (1970)    
    無名英雄 (1971)    
    火併 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    血酒天牢 (1971)    
    怕老婆是大丈夫 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    黑店 (1972)    
    群英會 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    血証 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    天網 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    七面人 (1975)    
    神打 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    十字路口 (1976)    
    死囚 (1976)    
    索命 (1976)    
    搏盡 (1982)