Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周劍鳴(2)
Chow Kim-Ming (2)
Aliases:  周劍明
 
Filmography (1981-2008)
 
  特別視效 (1 film)
    門徒 (2007)    
  攝影 (4 films)
    洗黑錢 (1990)    
    精靈變 (1992)    
    刀劍笑 (1994)    
    過界 (2008)    
  燈光 (20 films)
    摩登保鑣 (1981)    
    最佳拍檔 (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    盟 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    鴻運當頭 (1984)    
    打工皇帝 (1985)    
    恭喜發財 (1985)    
    英雄正傳 (1986)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    金燕子 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    江湖接班人 (1988)    
    烈火街頭 (1989)    
    人海孤鴻 (1989)    
    驅魔警察 (1990)    
    洗黑錢 (1990)    
    祝福 (1990)    
    過界 (2008)