Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周劍鳴(2)
Chow Kim-Ming (2)
Aliases:  周劍明
 
Filmography (1981-2008)
 
  特別視效 (1 film)
    門徒 (2007)    
  攝影 (4 films)
    洗黑錢 (1990)    
    精靈變 (1992)    
    刀劍笑 (1994)    
    過界 (2008)    
  燈光 (21 films)
    摩登保鑣 (1981)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    盟 (1983)    
    風水二十年 (1983)    
    鴻運當頭 (1984)    
    恭喜發財 (1985)    
    打工皇帝 (1985)    
    英雄正傳 (1986)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    金燕子 (1987)    
    奪命佳人 (1987)    
    江湖接班人 (1988)    
    人海孤鴻 (1989)    
    烈火街頭 (1989)    
    洗黑錢 (1990)    
    祝福 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    過界 (2008)