Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃志強(1)
Kirk Wong Chi-Keung (1)  ♂





 
Filmography (1981-2014)
 
  導演 (10 films)
    舞廳 (1981)    
    打擂台 (1983)    
    鴻運當頭 (1984)    
    英雄正傳 (1986)    
    天羅地網 (1988)    
    買起曼克頓 (1992)    
    重案組 (1993)    
    重案實錄O記 (1994)    
    省港一號通緝犯 (1994)    
    異能戰士 (2013)    
  美術 (1 film)
    奸人鬼 (1984)    
  場記 (1 film)
    時來運轉 (1985)    
  出品人 (1 film)
    震撼性醜聞 (1995)    
  動作設計 (1 film)
    英雄正傳 (1986)    
  監製 (4 films)
    虐之戀 (1993)    
    省港一號通緝犯 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    震撼性醜聞 (1995)    
  演員 (26 films)
    皇家大賊 (1985) ... 阿森
    美國心 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    城巿特警 (1988) ... 毒販
    情義心 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    至尊無上 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    返老還童 (1989)    
    小男人周記 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989) ... Leung
    鐵漢柔情 (1990) ... 戴偉
    賭俠 (1990) ... C.N.戴
    亂世兒女 (1990)    
    富貴兵團 (1990)    
    上海1920 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    濟公 (1993) ... 江洋大盜袁霸天
    暴風眼 (1994)    
    愛的種籽 (1994) ... 二叔
    震撼性醜聞 (1995)    
    慈雲山十三太保 (1995)    
    鐵窗邊緣 (1998)    
    亡命天涯 (2002)    
    一個人的武林 (2014)    
  編劇 (2 films)
    喋血風雲 (1990)    
    禁色 (1992)    
 
 
Biography
 
  Exactly the same Chinese name as (older actor) Victor Wong.