Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
余積廉
Yu Chik-Lim  ♂
Aliases:  余積濂,  龍山本,  余剛
 
Filmography (1967-1998)
 
  攝影 (25 films)
    劍中之王 (1969)    
    翠屏山 (1969)    
    雪路血路 (1970)    
    我愛莎莎 (1970)    
    雲姑 (1971)    
    輕煙 (1972)    
    歌后奇遇記 (1972)    
    小山東到香港 (1975)    
    金粉神仙手 (1975)    
    歡顏 (1979)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    斬手指 (1981)    
    空心大少爺 (1983)    
    鬼線人 (1984)    
    情逢敵手 (1985)    
    超齡處男 (1985)    
    哈林行動 (1986)    
    殭屍少爺 (1987)    
    陷阱邊沿 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    殺出香港 (1988)    
    同根生 (1989)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    職業大賊 (1998)    
    勇探 (1998)    
  製片 (1 film)
    哈林行動 (1986)    
  導演 (15 films)
    過關斬將 (1973)    
    仇愛 (1973)    
    逃獄犯 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    蛇頭人 (1975)    
    無敵飛金剛 (1977)    
    車馬砲 (1978)    
    武之湛 舍利子 (1979)    
    摩登大食懶 (1981)    
    摩登大食懶 (1981)    
    佈局 (1991)    
    血染紅塵 (1992)    
    決戰天門 (1993)    
    雲雨生死戀 (1993)    
    盲俠之再踏江湖 (1995)    
  剪接 (1 film)
    武之湛 舍利子 (1979)    
  策劃 (1 film)
    強姦案中案 (1993)    
  燈光 (7 films)
    塔裡的女人 (1967)    
    遠山含笑 (1967)    
    窗裡窗外 (1967)    
    血城 (1968)    
    女飛俠 (1969)    
    黑牛與白蛇 (1969)    
    北極風情畫 (1969)    
  動作設計 (1 film)
    武之湛 舍利子 (1979)    
  副導演 (1 film)
    歌后奇遇記 (1972)    
  配樂 (1 film)
    武之湛 舍利子 (1979)    
  演員 (2 films)
    武之湛 舍利子 (1979)    
    盲俠之再踏江湖 (1995)    
  編劇 (3 films)
    武之湛 舍利子 (1979)    
    盲俠之再踏江湖 (1995)    
    勇探 (1998)