Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳佩斯
Chen Pei-Si  ♂





 
Filmography (1979-2017)
 
  製片 (1 film)
    佈局 (1991)    
  導演 (1 film)
    孝子賢孫伺候著 (1993)    
  演員 (22 films)
    瞧這一家子 (1979) ... 嘉奇
    歸心似箭 (1981)    
    琵琶魂 (1982)    
    夕照街 (1983)    
    四渡赤水 (1983)    
    父與子 (1986)    
    二子開店 (1987)    
    京都球俠 (1987)    
    少爺的磨難 (1987)    
    傻冒經理 (1988) ... 二子
    童父子老爺車 (1990)    
    迷途英雄 (1992)    
    編外丈夫 (1993)    
    孝子賢孫伺候著 (1993)    
    太后吉祥 (1995)    
    寶蓮燈 (1999) ... [國語配音員]
    寶葫蘆的秘密 (2007) ... [配音]
    西柏坡 (2011) ... [國語配音員]
    戒煙不戒酒 (2011)    
    大鬧天宮3D (2012) ... [國語配音員]
    諜·蓮花 (2015)    
    大鬧天竺 (2017)