Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳佩斯
Chen Pei-Si  ♂



 
Filmography (1979-2017)
 
  製片 (1 film)
    佈局 (1991)    
  演員 (17 films)
    瞧這一家子 (1979) ... 嘉奇
    琵琶魂 (1982)    
    夕照街 (1983)    
    二子開店 (1987)    
    京都球俠 (1987)    
    少爺的磨難 (1987)    
    傻冒經理 (1988) ... 二子
    童父子老爺車 (1990)    
    編外丈夫 (1993)    
    太后吉祥 (1995)    
    寶蓮燈 (1999) ... [國語配音員]
    寶葫蘆的秘密 (2007) ... [配音]
    西柏坡 (2011) ... [國語配音員]
    戒煙不戒酒 (2011)    
    大鬧天宮3D (2012)    
    諜·蓮花 (2015)    
    大鬧天竺 (2017)