Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許宏宇
Derek Hui Wang-Yu  ♂
 
Filmography (2007-2018)
 
  剪接 (25 films)
    投名狀 (2007)    
    十月圍城 (2009)    
    建國大業 (2009)    
    淚王子 (2009)    
    無人駕駛 (2010)    
    趙氏孤兒 (2010)    
    神探·李奧 (2010)    
    建黨偉業 (2011)    
    武術 (2011)    
    錢學森 (2012)    
    繡花鞋 (2012)    
    太極俠 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    觸不可及 (2014)    
    美麗真相 (2014)    
    我是路人甲 (2015)    
    夏洛特煩惱 (2015)    
    美好2015 (2015)    
    不可思異 (2015)    
    絕地逃亡 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    七月與安生 (2016)    
    陸垚知馬俐 (2016)    
    天氣預爆 (2018)    
    冰封俠時空行者 (2018)