Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉德凱
Alan Lau Tak-Hoi  ♂





 
Filmography (1978-2016)
 
  製片 (1 film)
    煙雨紅顔 (2002)    
  導演 (1 film)
    煙雨紅顔 (2002)    
  演員 (32 films)
    第三把飛刀 (1978)    
    鸚鵡傳奇 (1978)    
    夢拳蘭花手 (1979)    
    彩霞滿天 (1979) ... 陳樵
    古寧頭大戰 (1979) ... 黃朝俊
    多情雙寶環 (1979) ... 王桐
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979) ... 李劍青
    金枝玉葉 (1980) ... 太子
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980) ... 盧小云
    楚留香與胡鐵花 (1980) ... 楚留香
    聚散兩依依 (1980) ... 楚鴻志
    楚留香傳奇 (1980) ... 楚留香
    辛亥雙十 (1981) ... 宋教仁
    十殿閻羅 (1981) ... 高世昌
    再世英雄 (1981) ... 古達 人
    劍神一笑 (1981)    
    苦海女神龍 (1981)    
    玉劍飄香 (1981)    
    女性的復仇 (1981) ... 李三郎
    七步干戈 (1982)    
    慧眼識英雄 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982) ... 柳遲
    紅粉游俠 (1982) ... 冷君天
    心愛的人 (1982) ... 關如峰
    邪撞邪 (1983)    
    寒山屍變 (1984)    
    東京來的小寡婦 (1984)    
    大紐約華埠風雲 (1985) ... 念華
    神勇特警隊 (1987)    
    今天不回家 (1996)    
    太行山上 (2005) ... 郝夢齡
    狼兵吼 (2016)