Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金鰲勳
Chin Ao-Hsin  ♂
Aliases:  金熬勳
 
Filmography (1974-2001)
 
  監製 (1 film)
    唐朝綺麗男 (1985)    
  副導演 (6 films)
    英烈千秋 (1974)    
    八百壯士 (1975)    
    永恆的愛 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    神刀流星拳 (1978)    
    黃埔軍魂 (1979)    
  導演 (27 films)
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    鐵窗誤我二十年 (1981)    
    闖空門 (1981)    
    Z字特攻隊 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    七武士 (1982)    
    動員令 (1982)    
    黑白珠 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    野牛鬥金牛 (1984)    
    天天天藍 (1984)    
    夢斷情天 (1985)    
    傻福星 (1986)    
    起床號 (1987)    
    報告班長 (1988)    
    報告班長2 (1989)    
    風雨操場 (1989)    
    過河小卒 (1990)    
    想飛-傲空神鷹 (1993)    
    報告班長3 (1994)    
    野店 (1994)    
    學校霸王 (1995)    
    超級班長 (1996)    
    超級天兵之機車班長 (1997)    
    小卒戰將 (1999)    
    變態殺人狂 (2000)    
    報告總司令 (2001)    
  演員 (2 films)
    人在江湖 (1979)    
    阿福的禮物 (1984)    
  場記 (1 film)
    英雄榜 (1975)    
  策劃 (1 film)
    爆裂神探 (1999)