Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陸一龍
Henry Luk Yat-Lung  ♂
Aliases:  陸擎龍





 
Filmography (1973-2014)
 
  演員 (101 films)
    鐵漢驚魂 (1973)    
    復仇者 (1973)    
    雲飛何處 (1973) ... 王大力
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    小子有種 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    愛情奪標 (1976)    
    保鑣 (1976)    
    金霸王 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    俠士鏢客殺手 (1977)    
    真真的愛 (1977)    
    超級戀愛 (1977)    
    浪子狄十三 (1977)    
    天下無敵 (1978)    
    古劍英魂 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    戚繼光 (1978)    
    金木水火土 (1978)    
    十大弟子 (1979)    
    招積仔打橫行 (1979)    
    棍王 (1979)    
    中原一點紅 (1979)    
    浪子快刀 (1979)    
    錦衣衛 (1979)    
    新月傳奇 (1980)    
    劍氣滿天花滿摟 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    醉八仙拳 (1980)    
    大湖英烈 (1980)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    師妹出馬 (1980)    
    丐俠七巧功 (1980)    
    上行列車 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    手指拗出 (1981)    
    雲知道你是誰 (1981)    
    變色的女人 (1981)    
    火拼浪子 (1981)    
    大小姐與流浪漢 (1981)    
    神勇突擊隊 (1981)    
    媽媽十一歲 (1981)    
    瘋狂大發財 (1981) ... 雲男朋友
    女王蜂 (1981)    
    陽陽俊 (1981)    
    大遠景 (1982)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    紅粉游俠 (1982)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    女子感化院 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    別愛陌生人 (1982)    
    新飛天神童 (1982)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    動員令 (1982)    
    頑皮鬼 (1982)    
    雜牌大進擊 (1982)    
    午夜蘭華 (1982)    
    脂粉奇兵 (1982)    
    風東飛九萬星 (1983)    
    怒吼的愛情 (1983)    
    竹劍少年 (1983)    
    楚留香大結局 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    王哥柳哥 (1983)    
    雷霆出擊 (1983)    
    國中十四章 (1983)    
    單車與我 (1984)    
    野牛鬥金牛 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    殺手輓歌 (1984)    
    慈悲的滋味 (1985)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    女郎!女狼 (1986)    
    小生獻醜 (1986)    
    舞女情挑 (1987)    
    槍下留人 (1987)    
    情慾陷阱 (1987)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    大陸行 (1988)    
    龍發堂 (1988)    
    情與法 (1988)    
    角頭兄弟 (1989)    
    賭魔 (1991)    
    金瓶梅 (1996) ... 宋江
    新金瓶梅第五卷 (1996) ... 宋江
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    超級班長 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996) ... 宋江
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    校園有鬼 (1997)    
    金牌大探長 (1997)    
    日本版 (1999)    
    小卒戰將 (1999)    
    Call in 紅唇劫 (2000)    
    目訓上你的床 (2003)    
    逗陣ㄟ (2013) ... 石伯伯
    特工艾米拉 (2014)