Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
田文仲
Tien Wen-Chung  ♂





 
Filmography (1970-1984)
 
  演員 (25 films)
    三朵花 (1970)    
    一鳳三龍擒七虎 (1970) ... 錢明
    隱身女俠 (1971)    
    百醜大全 (1971)    
    劍 (1971)    
    隴上春痕 (1971) ... 田仲
    雙鎗王八妹 (1971)    
    門當戶對 (1972)    
    淘氣夫妻 (1972)    
    大殺三方 (1973)    
    從地獄夾的女人 (1974)    
    北京人 (1974)    
    大通緝令 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    愛的奇蹟 (1974)    
    黑鷹一號 (1975)    
    筧橋英烈傳 (1977)    
    西風的故鄉 (1979)    
    古寧頭大戰 (1979)    
    血濺冷鷹堡 (1980)    
    大地親情 (1980)    
    飛豹行動 (1981)    
    亡命黑名單 (1981)    
    亡命忍者 (1983)    
    生命快車 (1984)