Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭采潔
Amber Kuo Tsai-Chieh  ♀
Aliases:  郭埰潔,  郭採潔





 
Filmography (2010-2016)
 
  演員 (30 films)
    一頁台北 (2010) ... Susie
    近在咫尺 (2010) ... 丁曉葵
    愛 (2012) ... 陸心霓
    昨日的記憶 (2012)    
    戀愛時光 (2013) ... 王樂晴
    愛情沒有溫差 (2013)    
    神奇 (2013)    
    大尾鱸鰻 (2013) ... 朱小芹
    小時代2:青木時代 (2013) ... 顧里
    小時代 (2013) ... 顧里
    寒蟬效應 (2014)    
    小時代3:鋒銀時代 (2014)    
    把樂帶回家2014 (2014)    
    誰是你的菜2014 (2014)    
    小時代4:鳴鑽時代 (2015) ... 顧裡
    巴黎假期 (2015)    
    風中家族 (2015) ... 邱梅
    愛造飛雞 (2015)    
    誰是你的菜2015 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015) ... 江雪
    煎餅俠 (2015)    
    衝上雲霄 (2015) ... 薛健雅
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
    一路驚喜 (2015)    
    把樂帶回家2015 (2015)    
    何以笙簫默 (2015)    
    沖天火 (2016) ... 小珍
    爵跡 (2016)    
    時間差 (2016)    
    大尾鱸鰻2 (2016)