Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
郭采潔
Amber Kuo Tsai-Chieh  ♀
Aliases:  郭埰潔,  郭採潔





 
Filmography (2010-2019)
 
  演員 (31 films)
    一頁台北 (2010) ... Susie
    近在咫尺 (2010) ... 丁曉葵
    昨日的記憶 (2012)    
    愛 (2012) ... 陸心霓
    小時代 (2013) ... 顧里
    戀愛時光 (2013) ... 王樂晴
    愛情沒有溫差 (2013)    
    神奇 (2013)    
    大尾鱸鰻 (2013) ... 朱小芹
    小時代2:青木時代 (2013) ... 顧里
    誰是你的菜2014 (2014)    
    寒蟬效應 (2014)    
    小時代3:鋒銀時代 (2014)    
    把樂帶回家2014 (2014)    
    衝上雲霄 (2015) ... 薛健雅
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
    一路驚喜 (2015)    
    把樂帶回家2015 (2015)    
    何以笙簫默 (2015)    
    小時代4:鳴鑽時代 (2015) ... 顧裡
    巴黎假期 (2015)    
    風中家族 (2015) ... 邱梅
    愛造飛雞 (2015)    
    誰是你的菜2015 (2015)    
    陀地驅魔人 (2015) ... 江雪
    煎餅俠 (2015)    
    沖天火 (2016) ... 小珍
    爵跡 (2016)    
    時間差 (2016)    
    大尾鱸鰻2 (2016)    
    下一任:前任 (2019)