Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭生
Cheng Sang  ♂
 
Filmography (1937-1971)
 
  監製 (14 films)
    雙喜臨門 (1949)    
    到處惹相思 (1949)    
    俠義鋤奸 (1949)    
    可憐閨裡月 (1949)    
    夜破藏香洞 (1949)    
    美人恩 (1951)    
    人約黃昏後 (1951)    
    風塵俠犬 (1953)    
    飄零女 (1954)    
    人面桃花相映紅 (1956)    
    龍王公主 (1957)    
    琴姑(上集) (1959)    
    琴姑(下集大結局) (1959)    
    飛龍奪寶 (1971)    
  演員 (4 films)
    鐵血鋤奸 (1937)    
    花木蘭 (1939)    
    血濺桃花扇 (1940)    
    血灑桃花扇 (1940)    
  執行監製 (5 films)
    人約黃昏後 (1951)    
    新姑嫂劫 (1952)    
    養子當知父母恩 (1953)    
    黑心鬼 (1956)    
    妃海花 (1957)