Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
呂中 (2)
Lu Zhong (1)  ♀





 
Filmography (1993-2016)
 
  演員 (20 films)
    北京痴男怨女 (1993)    
    藍風箏 (1993) ... 藍太太
    看車人的七月 (2004)    
    兩個人的芭蕾 (2005)    
    定軍山 (2006)    
    白銀帝國 (2009) ... 李嫂
    十月圍城 (2009) ... 孫母
    我的唐朝兄弟 (2009) ... 馬羅娘(老年)
    唐山大地震 (2010) ... 方家祖母
    愛情36計 (2010)    
    建黨偉業 (2011)    
    甲天下 (2011)    
    雪花與秘扇 (2011)    
    雲之錦 (2012)    
    1942 (2012) ... 張鈁母親
    催眠大師 (2014)    
    智取威虎山3D (2014) ... 奶奶
    闖入者 (2015)    
    斷片兒 (2016)    
    非常父子檔 (2016)