Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
龍天翔
Lung Tien-Hsiang  ♂





 
Filmography (1972-2004)
 
  演員 (62 films)
    惡報 (1972)    
    寒風手 (1972)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    龍威山莊 (1978)    
    通天老鼠下江南 (1978)    
    李鐵拐成仙 (1979)    
    海女 (1979)    
    老頭拳頭大饅頭 (1979)    
    阿彌得道 (1979)    
    旅 (1979)    
    決鬥死亡塔 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 王明超
    怪拳小子 (1979)    
    酒仙十八跌 (1979)    
    鐵旗門 (1980) ... 燕秀
    六合八法 (1980)    
    搶孤 (1980)    
    碧血劍 (1981) ... 金蛇郎君
    沖宵樓 (1982) ... 小諸葛沈仲元
    鬼畫符 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982) ... 楊康
    五遁忍術 (1982)    
    六指琴魔 (1983) ... 袖手樵隱
    日劫 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    鎖情劫 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983) ... 金輪法王
    滿天神佛 (1983)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    布衣神相 (1984) ... 豬木紋次郎
    大蛇王 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    兄弟有種 (1986)    
    大蛇王 (1987)    
    野蠻谷處女 (1987)    
    跨越時空的小子 (1987)    
    淑女情挑 (1988)    
    性宮淫花處處開 (1988)    
    倩女雲雨情 (1989)    
    賭王三虎將 (1990)    
    笑傲城巿 (1990)    
    奪命女霸天 (1990)    
    胭脂殺手 (1990)    
    千年魔界 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    色降II之血玫瑰 (1992)    
    唐朝姦妃 (1993)    
    潘金蓮新傳 (1993)    
    唐朝禁宮酷刑 (1993)    
    風塵十三姨 (1993)    
    陰險人物 (2004)