Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
白蓉
Pai Jung  ♀




 
Filmography (1953-1965)
 
  演員 (21 films)
    八貓傳 (1953)    
    薛仁貴與柳金花 (1957)    
    薛仁貴征東 (1957)    
    女性的仇人 (1957)    
    農家女 (1958)    
    盲愛 (1958)    
    西北雨 (1958)    
    愛的勝利 (1959)    
    蛇郎君 (1959)    
    惡妾誤殺親生子 (1959)    
    母子含冤記 (1960)    
    桃老大伏匪記 (1961)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962) ... 大公主
    舊情綿綿 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    媽媽在那裡 (1963)    
    牛伯伯 (1963)    
    九美奪夫 (1964)    
    子 (1964)    
    野柳義魂情難忘 (1964)    
    八卦山浴血記 (1965)