Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁振洋
Brandy Yuen Jan-Yeung  ♂
Aliases:  袁振威,  袁寰威,  黃腳立





 
Filmography (1970-2013)
 
  導演 (4 films)
    波牛 (1983)    
    群龍奪寶 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    達摩祖師 (1994)    
  策劃 (1 film)
    殭屍怕怕 (1986)    
  出品人 (1 film)
    達摩祖師 (1994)    
  動作設計 (26 films)
    過關斬將 (1973)    
    蛇妖精 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    蛇頭人 (1975)    
    南北醉拳 (1979)    
    奇招 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    巡城馬 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    情逢敵手 (1985)    
    夜之女 (1986)    
    一屋兩妻 (1987)    
    最後一戰 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    倩女還魂 (1992)    
    精靈變 (1992)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    新碧血劍 (1993)    
    達摩祖師 (1994)    
    功夫俠 (2013)    
  監製 (2 films)
    情逢敵手 (1985)    
    達摩祖師 (1994)    
  演員 (83 films)
    龍虎鬥 (1970)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    壁虎 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    賊王 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    除霸 (1973)    
    警察 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    國術十段 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    電單車 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    銀海浪子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    七面人 (1975)    
    天涯明月刀 (1976)    
    死囚 (1976)    
    楚留香 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    不擇手段 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    奇招 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    霍元甲 (1982)    
    奇門遁甲 (1982)    
    天師撞邪 (1983)    
    飛象過河 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    波牛 (1983)    
    情逢敵手 (1985)    
    一屋兩妻 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    倩女還魂 (1992)    
    達摩祖師 (1994)    
  助理指導 (4 films)
    陰陽血滴子 (1977)    
    蛇形刁手 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    林世榮 (1979)    
  編劇 (3 films)
    波牛 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    達摩祖師 (1994)