Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁振洋
Brandy Yuen Jan-Yeung  ♂
Aliases:  袁振威,  袁寰威,  黃腳立





 
Filmography (1970-2013)
 
  導演 (4 films)
    波牛 (1983)    
    群龍奪寶 (1988)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    達摩祖師 (1994)    
  策劃 (1 film)
    殭屍怕怕 (1986)    
  出品人 (1 film)
    達摩祖師 (1994)    
  動作設計 (26 films)
    過關斬將 (1973)    
    蛇妖精 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    蛇頭人 (1975)    
    奇招 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    勇者無懼 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    情逢敵手 (1985)    
    夜之女 (1986)    
    最後一戰 (1987)    
    一屋兩妻 (1987)    
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    黐線枕邊人 (1991)    
    黃飛鴻'92之龍行天下 (1992)    
    倩女還魂 (1992)    
    精靈變 (1992)    
    新碧血劍 (1993)    
    達摩祖師 (1994)    
    功夫俠 (2013)    
  監製 (2 films)
    情逢敵手 (1985)    
    達摩祖師 (1994)    
  演員 (85 films)
    龍虎鬥 (1970)    
    盜兵符 (1971)    
    鷹王 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    方世玉 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    小拳王 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    快活林 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    除霸 (1973)    
    警察 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    土匪 (1973)    
    碼頭大決鬥 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    黑帶仇 (1973)    
    賊王 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    哪吒 (1974)    
    龍虎灘 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    電單車 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    蛇妖精 (1974)    
    國術十段 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    七面人 (1975)    
    銀海浪子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    天涯明月刀 (1976)    
    死囚 (1976)    
    絕不低頭 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    狐蝠 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    陰陽血滴子 (1977)    
    破戒 (1977)    
    蕭十一郎 (1978)    
    醉拳 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    不擇手段 (1978)    
    南北醉拳 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    奇招 (1979)    
    六合八法 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    奇門遁甲 (1982)    
    霍元甲 (1982)    
    飛象過河 (1983)    
    波牛 (1983)    
    我愛夜來香 (1983)    
    天師撞邪 (1983)    
    情逢敵手 (1985)    
    一屋兩妻 (1987)    
    群龍奪寶 (1988)    
    倩女還魂 (1992)    
    達摩祖師 (1994)    
  助理指導 (4 films)
    陰陽血滴子 (1977)    
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    林世榮 (1979)    
  編劇 (3 films)
    波牛 (1983)    
    笑太極 (1984)    
    達摩祖師 (1994)