Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
古國華
Johnny Koo Kwok-Wah  ♂
Aliases:  尊尼 (2)





 
Filmography (1976-2002)
 
  攝影 (44 films)
    茄哩啡 (1978)    
    師爸 (1980)    
    慾火焚琴 (1980)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    邊緣人 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    舞廳 (1981)    
    薄荷咖啡 (1982)    
    我愛夜來香 (1983)    
    三勇士 (1983)    
    最佳拍檔大顯神通 (1983)    
    專撬牆腳 (1983)    
    省港旗兵 (1984)    
    第8站 (1984)    
    威龍猛探 (1985)    
    夏日福星 (1985)    
    開心樂園 (1985)    
    我願意 (1985)    
    殭屍翻生 (1986)    
    心動 (1986)    
    地下情 (1986)    
    江湖情 (1987)    
    英雄好漢 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    旺角卡門 (1988)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    霸王女福星 (1988)    
    金裝大酒店 (1988)    
    急凍奇俠 (1989)    
    猛鬼大廈 (1989)    
    屍家重地 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    鐵漢柔情 (1990)    
    子彈出租 (1991)    
    我是一個賊 (1995)    
    整容 (1995)    
    玻璃鎗的愛 (1995)    
    陽光地獄之人肉市場 (1995)    
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    偷情男女 (1997)    
    無限復活 (2002)    
  演員 (25 films)
    龍門秘指 (1976)    
    跳灰 (1976)    
    講數 (1977)    
    賣身契 (1978)    
    發窮惡 (1979)    
    牆內牆外 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    打籐 (1979)    
    錢作怪 (1980)    
    摩登土佬 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    鯊魚燒賣 (1982)    
    靈氣逼人 (1984)    
    吉人天相 (1985)    
    茅山學堂 (1986)    
    歡樂叮噹 (1986)    
    最後勝利 (1987)    
    猛鬼學堂 (1988)    
    金裝大酒店 (1988)    
    單身貴族 (1989)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    子彈出租 (1991) ... 九哥
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    無限復活 (2002)    
  編劇 (1 film)
    櫻潤青藤的木崖 (1987)