Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉海清
Yeh Hai-Ching  ♂
Aliases:  葉海青





 
Filmography (1972-1988)
 
  製片 (14 films)
    四兩搏千斤 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    戇頭呆佬笨徒弟 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    雌雄雙煞 (1978)    
    神龍 (1978)    
    身形拳法與步法 (1978)    
    大惡客 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    蓋世奇花 (1981)    
    龍的影子 (1981)    
    貓頭鷹 (1981)    
    傻搭檔 (1982)    
    血旗變 (1982)    
  演員 (19 films)
    鐵拳 (1972)    
    南俠展昭 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    大忠烈 (1976)    
    新精武門 (1976)    
    少林兄弟 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    神龍 (1978)    
    雙形鷹爪手 (1978)    
    伏擊 (1979)    
    奇拳怪腿掃把星 (1979)    
    旅 (1979)    
    鬼圖 (1980)    
    女王蜂復仇 (1981)    
    女王蜂 (1981)    
    Ninja: American Warrior (1988)    
    Ninja 8: Warriors of Fire (1988)