Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王培(1)
Wang Pei (1)  ♂
 
Filmography (1963-1991)
 
  副導演 (10 films)
    四季發財 (1972)    
    串串風鈴響 (1973)    
    十七十七十八 (1974)    
    雲河 (1974)    
    雲飄飄 (1974)    
    小女兒的心願 (1975)    
    煙雨 (1975)    
    楓紅層層 (1975)    
    田園 (1976)    
    梅花 (1976)    
  演員 (13 films)
    早春二月 (1963)    
    雷風雨 (1973)    
    初戀在台北 (1973)    
    串串風鈴響 (1973)    
    雲飄飄 (1974)    
    楓紅層層 (1975)    
    田園 (1976)    
    倒袁秘史 (1981)    
    鄰居 (1981) ... 袁一方
    火燒圓明園 (1983)    
    垂簾聽政 (1983) ... 端華/鄭親王
    火龍 (1986) ... 陳醉
    敦煌夜譚 (1991)    
  編劇 (1 film)
    溫暖在秋天 (1976)