Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾楚紅
Cherie Chung Cho-Hung  ♀





 
Filmography (1980-1991)
 
  演員 (50 films)
    碧水寒山奪命金 (1980) ... 尤佩佩
    胡越的故事 (1981) ... 沈青
    薄荷咖啡 (1982)    
    巡城馬 (1982)    
    人嚇人 (1982) ... 阿雲
    難兄難弟 (1982) ... 阿珠
    日劫 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983) ... 妹頭
    花心大少 (1983) ... 阿妹
    星際鈍胎 (1983) ... 李天珍
    田雞過河 (1983) ... 矇矇豬
    男與女 (1983) ... 孟思晨
    上天救命 (1984) ... 石女
    青蛙王子 (1984) ... 郁德美
    我愛神仙遮 (1984) ... 油紙傘妖
    英倫琵琶 (1984) ... Amy
    魔殿屠龍 (1984)    
    窺情 (1984)    
    雪兒 (1984)    
    女人心 (1985) ... 沙妞
    花心紅杏 (1985) ... 懵妹
    鬼馬飛人 (1985) ... Miss Cheung
    歡樂叮噹 (1986) ... 叮叮
    竹籬芭外的春天 (1986)    
    刀馬旦 (1986) ... 湘紅
    鬼新娘 (1987) ... 魏小蝶
    秋天的童話 (1987) ... 李琪 (十三妹)
    金燕子 (1987)    
    意亂情迷 (1987)    
    沙喲嘩拉再見 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987) ... 小嫻
    金裝大酒店 (1988)    
    婚外情 (1988) ... 愛麗絲
    好女十八嫁 (1988) ... 何芝芝
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    一妻兩夫 (1988) ... Frances
    鬼馬保鑣賊美人 (1988) ... 高秀萍
    月亮 星星 太陽 (1988) ... Gigi
    獵鷹行動 (1988) ... 阿紅
    流金歲月 (1988)    
    火舞風雲 (1988) ... 紅姐
    殺之戀 (1988) ... 紅
    愛情謎語 (1988) ... Rocky
    八星報喜 (1988) ... Beautiful
    相見好 (1989) ... Cherry
    伴我闖天涯 (1989)    
    愛人同志 (1989) ... 阮紅
    小男人周記 (1989) ... 林太
    極道追蹤 (1991) ... 鐵蘭
    縱橫四海 (1991) ... 紅豆