Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉笑
Lau Siu (3)
 
Filmography (1958-1966)
 
  燈光 (40 films)
    珊瑚 (1958)    
    千面女郎 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    金山大少 (1959)    
    我要活下去 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    天山猿女 (1961)    
    血手套 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    蕭端蒙一板打死江西王 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    火燄山 (1962)    
    離鄉情淚 (1962)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    八仙鬧東 (1963)    
    一屍五命案 (1963)    
    都市兩女性 (1963)    
    金屋雙嬌 (1963)    
    綽頭世界 (1963)    
    卿何薄命 (1963)    
    紅鬃烈馬 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    金夫人 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    小夫妻 (1964)    
    大丈夫日記 (1964)    
    情海幽蘭 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    冷燕飄零 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    神劍王子 (1964)    
    七喜臨門 (1964)    
    芙蓉仙子 (1966)