Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
元德
Yuen Tak (1)  ♂
Aliases:  孔祥德 (2) ,  江林





 
Filmography (1976-2012)
 
  動作設計 (66 films)
    佛都有火 (1979)    
    惡爺 (1980)    
    神經大俠 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    武林聖火令 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    拳擊小子 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    青春差 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    急凍奇俠 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    小心間諜 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    一觸即發 (1991)    
    難得有情郎 (1991)    
    我老婆唔係人 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    美國少林 (1991)    
    九一神鵰俠侶 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    女機械人 (1991)    
    九二神鵰之痴心情長劍 (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    蠍子戰士 (1992)    
    漫畫威龍 (1992)    
    情天霹靂之下集大結局 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    玫瑰玫瑰我愛你 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    千面天王 (1993)    
    天與地 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    洪熙官 (1994)    
    狂野生死戀 (1995)    
    特警急先鋒 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    給爸爸的信 (1995)    
    攝氏32度 (1996)    
    浪漫風暴 (1996)    
    馬永貞 (1997)    
    麻雀飛龍 (1997)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    公元2000 AD (2000)    
    野獸之瞳 (2001)    
    神話 (2005)    
    三國志見龍卸甲 (2008)    
    神鎗手 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    打擂台 (2010)    
    新少林寺 (2011)    
    財神客棧 (2011)    
    赤裸戰士 (2012)    
  導演 (1 film)
    特警急先鋒 (1995)    
  助理指導 (4 films)
    背叛師門 (1980)    
    血鸚鵡 (1981)    
    英雄本色續集 (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
  演員 (54 films)
    蛇王子 (1976)    
    龍形刁手金鐘罩 (1978)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    飛鶴 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    穴門鷹爪 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    長輩 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    幫規 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    天蠶變 (1983) ... 風
    六指琴魔 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    馬後砲 (1984)    
    龍的心 (1985)    
    教頭發威 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    肝膽相照 (1987)    
    標錯參 (1987)    
    英雄本色續集 (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    八星報喜 (1988)    
    一妻兩夫 (1988)    
    不脫襪的人 (1989)    
    急凍奇俠 (1989)    
    火燭鬼 (1989)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    亂世兒女 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    紅場飛龍 (1990)    
    賭霸 (1991)    
    豪門夜宴 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
    漫畫威龍 (1992)    
    赤裸狂奔 (1993)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    特警急先鋒 (1995)    
    浪漫風暴 (1996) ... 師叔
    麻雀飛龍 (1997)    
    馬永貞 (1997) ... 楊雙
    神話 (2005)    
    財神客棧 (2011) ... 金不二