Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
谷國慶
Gu Guo-Qing
Aliases:  穀國慶,  穀國慶
 
Filmography (2010-2016)
 
  聯合出品人 (2 films)
    血滴子 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
  監製 (2 films)
    趙氏孤兒 (2010)    
    呆呆計劃 (2016)    
  總策劃 (1 film)
    華麗上班族 (2015)    
  出品人 (21 films)
    愛出色 (2010)    
    夢回金沙城 (2010)    
    天上掉下個林妹妹 (2010)    
    鞦之白華 (2011)    
    倩女幽魂 (2011)    
    辛亥革命 (2011)    
    隱婚男女 (2011)    
    南方大冰雪 (2012)    
    生死羅布泊 (2012)    
    銅雀台 (2012)    
    咱們是親人 (2012)    
    逆襲 (2013)    
    毒戰 (2013)    
    正骨 (2013)    
    南泥灣 (2013)    
    終極大冒險 (2013)    
    王牌 (2014)    
    對不起,我愛你 (2014)    
    墓穴迷城 (2015)    
    因爲谷桂花 (2015)    
    戀愛排班錶 (2015)