Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
谷國慶
Gu Guo-Qing
Aliases:  穀國慶,  穀國慶
 
Filmography (2010-2015)
 
  監製 (1 film)
    趙氏孤兒 (2010)    
  出品人 (23 films)
    愛出色 (2010)    
    夢回金沙城 (2010)    
    天上掉下個林妹妹 (2010)    
    鞦之白華 (2011)    
    倩女幽魂 (2011)    
    辛亥革命 (2011)    
    隱婚男女 (2011)    
    南方大冰雪 (2012)    
    咱們是親人 (2012)    
    生死羅布泊 (2012)    
    銅雀台 (2012)    
    血滴子 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
    逆襲 (2013)    
    毒戰 (2013)    
    正骨 (2013)    
    南泥灣 (2013)    
    終極大冒險 (2013)    
    對不起,我愛你 (2014)    
    王牌 (2014)    
    墓穴迷城 (2015)    
    因爲谷桂花 (2015)    
    戀愛排班錶 (2015)